LUXE A-HUIZEN VAN HOGE KWALITEIT
ALPENHUIS

Recreëren vol sfeer en luxe, dat is vakantie in onze Alpenhuizen. In de woonkamer vindt u een ruime hoekbank en riante 6-persoons eettafel. Vanuit de compleet uitgeruste keuken leiden deuren naar de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van chique inbouwkranen en straalt luxe uit. Maar neem gerust ook een kijkje op de bovenverdieping waar de derde slaapkamer een comfortabel zitje biedt met uitzicht door de prachtige glaspui aan de voorzijde.

Maatwerk mogelijkheden
Ondanks dat het A-huis een van onze standaardmodellen betreft is er ook voor dit model maatwerk mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een zelf samengestelde keuken, een volledige verdieping (i.p.v. een vide) of een andere vloer. Tevens is het basismodel ook te upgraden naar een luxe variant met luxe keuken, sfeervol dakbeschot, luxe inbouwkranen en inbouwnis in de badkamer, et cetera. Een voorbeeld van de luxe variant vindt u op onderstaande impressies. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden

Kant en klaar

Momenteel hebben we voor u reeds twee Alpenhuizen in de verkoop. De huizen zijn turn-key en compleet inclusief inventaris te koop. Volledig ontzorgd dus, en nog mooier: per direct beschikbaar. Deze luxe uitvoeringen van de A-huizen staan voor € 97.500,- inclusief btw (en exclusief inventaris) voor u klaar.

Parc Sonnleiten

De A-huizen bevinden zich op Parc Sonnleiten in Gnesau, Karinthië (Oostenrijk). Op de camping zelf is een zwembad, speelplaats, vuurplaats en nog veel meer. In de omgeving vindt u verschillende skigebieden op 10 minuten afstand, waarvan Bad Kleinkirchheim met haar ruim 100 pistenkilometer de grootste is. Ook de thermaalbaden van Bad Kleinkirchheim zijn dichtbij en zorgen ervoor dat u heerlijk tot rust kunt komen.

Meer weten over Parc Sonnleiten en de omgeving? Bekijk meer info op de website van de camping: www.parc-sonnleiten.com

IMPRESSIES
OFFERTE AANVRAGEN
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar voor het maken van een ontwerp, een prijsopgave of om misschien gewoon eens samen te brainstormen over uw droomaccommodatie.