SCHERP GEPRIJSD TRANSPORT DANKZIJ SLIMME CONSTRUCTIE
TRANSPORT IN HEEL EUROPA

Bij Hertog Recreatiebouw kunt u de bouw van uw accommodatie van a tot z laten verzorgen. Vanaf het eerste ontwerp tot het overhandigen van de sleutel. Dus ook het transport. Wij bieden dit graag als extra service aan, temeer omdat u er duizenden euro’s mee kunt besparen.

Met transport
Dankzij ons slimme constructiesysteem kunnen wij uw accommodatie voor een groot deel uit prefab elementen opbouwen. Onze chalets zijn zo ontwikkeld dat zij, inclusief chassis, volledig in een vrachtwagen passen, in plaats van erop. Hierdoor zit u niet meer vast aan de hoge transportkosten die gepaard gaan met een speciaal transport (convoi exceptionell).

Dit heeft grote voordelen voor de (transport)prijs en uw keuzevrijheid. Doordat wij uw accommodatie in een vrachtwagen kunnen vervoeren bespaart u 50-70% op de 'normale' transportkosten. Op een transport naar Oostenrijk scheelt dit bijvoorbeeld al gauw € 6000,-! En misschien nog mooier: dankzij dit systeem kunnen wij uw accommodatie in elke gewenste vorm bouwen en transporteren!

Zonder transport

Kiest u ervoor om zelf het transport van uw accommodatie te regelen dan kunnen wij u in contact brengen met gerenommeerde transporteurs uit Nederland. In dit geval bouwen wij uw accommodatie op de traditionele wijze: in onze loods in Apeldoorn. Let er wel op dat dit alleen mogelijk is als uw accommodatie op een chassis staat en de totale afmetingen binnen de toelaatbare afmetingen voor wegtransport vallen.

Prijsindicaties

Wij geven u graag een prijsindicatie voor onze transportkosten. Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Transport binnen Nederland
(bijv. Gelderland, Overijssel)

v.a. € 2.495,-
Transport naar Midden-Europa
(bijv. Oostenrijk, Zwitserland, Zuid-Duitsland)

v.a. € 5.250,-
Transport naar Zuid-Europa
(bijv. Zuid-Frankrijk, Italiaanse Meren, Toscane)

v.a. € 6.750,-
OFFERTE AANVRAGEN
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar voor het maken van een ontwerp, een prijsopgave of om misschien gewoon eens samen te brainstormen over uw droomaccommodatie.