RECREATIEBOUW OP DE VELUWE
CHALETBOUW APELDOORN

Zoekt u een nieuw chalet op de Veluwe? Wat is er dan makkelijker dan te kiezen voor een chaletbouwer in Apeldoorn. Vlakbij Apeldoorn zijn tal van campings en recreatieparken en door ervoor te kiezen om uw chalet of mobilehome in Apeldoorn te laten bouwen bent u verzekerd van scherpe tarieven voor transport.

Ook voor het kopen en laten bouwen van een glamping accommodatie (bijvoorbeeld een safaritent) in Apeldoorn zit u bij Hertog Recreatiebouw goed. Wij bouwen uw accommodatie geheel naar uw wens.

In Apeldoorn en omgeving zit u in uw chalet of glamping accommodatie altijd goed. In de omgeving van Apeldoorn vindt u tal van uitstapjes, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Of geniet 'gewoon' van de prachtige natuur en kom heerlijk tot rust in uw chalet van Hertog Recreatiebouw.

Meer weten? Kom gerust (op afspraak) eens bij ons langs in Apeldoorn voor een kop koffie. We hebben in onze hal altijd verschillende modellen in opbouw staan om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Contact opnemen kan via e-mail (info@hertogrecreatiebouw.nl) of via telefoon (+31 (0)6 46700869).

OFFERTE AANVRAGEN
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar voor het maken van een ontwerp, een prijsopgave of om misschien gewoon eens samen te brainstormen over uw droomaccommodatie.